Viimeinen päivä yliopistolla

Tänään on viimeinen päivä yliopiston tietotekniikkaosastolla töiden tekoa. Taakse jää varsin loistava työpaikka ja ympäristö, jossa on mahtavia ja fiksuja tyyppejä. Hieman harmittaa vaihtaa toisaalle, mutta edessä on todella kiinnostavia haasteita ja mahdollisuuksia, että ei voinut jättää käyttämättä.

Pitää kuitenkin esittää kiitokset kaikille loistaville kolleegoille ja työkavereille, joiden kanssa on ollut mahtavaa tehdä töitä ja olla rakentamassa uusia asioita. Tietotekniikkaosastolla on erittäin hyvät mahdollisuudet uudistua ja kehittyä jopa maailmanluokan IT-organisaatioksi, joka palvelee erilaisia akateemisia asiakkaita ja rohkeasti kokeilee ja hyödyntää uutta tekniikkaa.

Se että yliopisto ei pysty maksamaan työntekijöilleen markkinapalkkoja, korvaantuu joissain määrin sillä – että yliopistolla on paljon erilaisia vapauksia ja mahdollisuuksia, joita on mahdollista käyttää oman ammattilissen kehittymisen ja mielenkiintojen tyydyttämiseen. Uudet tuulet myös puhaltavat tietosilla ja mm. ohjelmistotuotantoa ollaan oltu uudistamassa jonkin aikaa, joten jatkossa mm. koodareille tietotekniikkaosasto voi olla ihan varteenotettava työpaikka rakentaa mielenkiintoisia sovelluksia, kehittyä koodarina ja olla vapaa markkinatalouden aiheuttamista paineista – keskittyen hyvän softan tekemiseen.

Mutta nyt uusiin juttuihin.

Mainokset
Kategoria(t): life, programming, technology. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s