Rokotuksia ja vakuutuksia

Tänään oli vuorossa hakea vahvistuksia rokotussuojaan, kun Kiinan reissun jälkeen unohdin hakea viimeisen pistoksen Twinrixiä. Nyt on sitten kymmenisen vuoden suoja hepatiitti A- ja B-tartuntoja vastaan, joten voi suhteellisen turvallisin mielin matkustella.

Samalla oli hyvä käydä tarkistamassa vakuutusturvaa ja katsastaa miten Pohjolan ja Tapiolan tarjoukset vertautuvat. Insinööriliiton kautta minulla oli tapaturma ja matkavakuutukset jo olemassa, ja Pohjolan kautta olisimme kiitos Easy-paketin saaneet muutaman kympin halvemman paketin kaikille vakuutuksille. Päädyimme kuitenkin valitsemaan Tapiolan. Aluksi neuvottelija laski meille tarjouksen, joka pääsi hinnassa Pohjolan tasolle ja sisälsi enemmän vakuutusturvaa kuin Pohjolan tarjous.

Kävi kuitenkin ilmi, että hän oli tehnyt laskuvirheen siinä että henkilövakuutuksiin ei tullutkaan enää Tapiolan Omaetu-keskittämisalennusta, joten Tapiolan tarjous oli lopulta nelisen kymppiä kalliimpi – sisältäen kuitenkin samalla enemmän vakuutusturvaa ja hieman enemmän joustavuutta vakuutuksissa, sillä pohjalla ei ole tarkkaan paketoitua Easy-pakettia.

Kahden henkilön tärkeät vakuutukset tällä tavalla hankittuna, hyödyntäen siis liiton tarjoamat perusvakuutukset vapaa-ajalle, olivat n. 450 euroa vuodessa. Siihen sisältyy pieni henkivakuutus, sairaskuluvakuutus, tapaturmavakuutus, matkavakuutus ja kotivakuutus 40 tuhanteen euroon saakka. Kotivakuutuksen kiva bonus on se, että siitä 10%:n asti irtaimisto on vakuutettuna myös kodin ulkopuolella – esimerkiksi matkalla!

Turvallisuuttahan ei koskaan voi ostaa tai taata, mutta vakuutusturva auttaa toimimaan ja selviämään myös elämän hankalammissa tilanteissa.

Mainokset
Kategoria(t): life. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s