Mukavaa päivänviettoa

Joskus pilvisenäkin päivänä voi paistaa aurinko. Lauantaina vietimme kivaa päivää nautiskellen Helsingissä kauniista ilmasta ja ulkoilumahdollisuuksista. Puolenpäivän aikaan olimme lenkillä Meri-Rastilan maastoissa, ja kävimme tutustumassa Meri-Rastilan keittokatokseen ( http://www.hel.fi/wps/portal/Liikuntavirasto/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/liv/fi/Ulkoilu/Helsingiss_/Meri-Rastila ), jossa oli todella mukavassa paikassa kaupungin ylläpitämä grillauspiste.

Paikalla oli leppoisalla tuulella ollut kolmen hengen seurue, jotka olivat saapuneet veneellä paikalle ja syöneet jo omat eväänsä. Hieman harmitti, ettei itsellä ollut mukana makkaraa ja olutta – sillä jäljelle jäänyt hiillos oli sen verran hyvä.

Iltapäivällä suuntasimme kuitenkin jo keskustaan, missä olikin mukava tavata kavereita ja nauttia ytimen palveluista. Kävimme syömässä Aleksanterinkadun Iguanassa, nautiskelemassa Margaritoja Forumin Coloradossa. Seuralaisen rähmäkäpälyyden ansiosta sisutimme paikkaa uusiksi mansikkamargaritalla. Drinksujen jälkeen olikin aika lähteä hotelli Tornin Ateljee-baariin. Vaikkei aurinko pahemmin paistanutkaan, nautiskellen tuhosimme pari pulloa cavaa ja ihailimme Helsingin keskustan vilinää yläilmoista.

Luonnollisesti oli myös pakko käydä siellä tunnetuimmassakin paikassa, eli Tornin naistenvessassa.

Mainokset
Kategoria(t): life. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s