Matkalle New Yorkiin viikoksi – kehuja Applelle

Singahdan huomenna viikoksi New Yorkiin ja bloggailen viikon aikana sieltä, kunhan hotellin yhteydet vaan toimivat. Ennen matkaa on kuitenkin pakko antaa pienet propsit Applelle.

Läppärini akku oli osoittanut jo viime vuoden puolella normaalia huonompaa tehoa, eli käytännössä tyhjeni jo alle tunnissa. Nyt ennen reissuun lähtöä oli huolena miten akku kestäisi edes vähän lennon aikana, joten ei muuta kuin puhelin käteen ja soittamaan myyjälle. Myyjä ohjasi soittamaan edelleen Applelle, jossa laitteen jo umpeutunutta takuuaikaa jatkettiin hieman ja akku meni vielä normaalin takuun piikkiin.

Apple Care ei normaalisti kata akkuja, mutta koska olin ollut myyjään vielä takuuajan aikana yhteydessä asiasta ja vaikka asiaa ei ratkaistukaan takuuajan aikana – eikä sillä ollut silloin minulle niin kiirekään – hoiti Apple uuden akun veloituksetta käyttööni. Soitto MacHuoltoon vieläpä paljasti että heillä oli yksi sopiva akku varastossa ja flunssapäivästä huolimatta kävin hyvillä mielillä vaihdattamassa uuden akun koneeseen.

Tutkiessani akun vaihdon jälkeen koneen tietoja tulikin hyvin selväksi miten suuri ero uudessa ja vanhassa akussa oli. Uuden akun maksimivaraus on 5553 mAh, kun vanhan akun kohdalla se oli laskenut jo pariin tuhanteen milliampeerituntiin. Kuvaavaa onkin, että huoltopisteen työntekijä muistutti että uudessa akussa on valmiiksi vain vähän virtaa — joka kuitenkin vastasi varaukseltaan vanhan akun melkein täyttä latausta.

Nyt riittää virtaa sitten kirjoitella koneessa.

Mainokset
Kategoria(t): life, OS X. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s