Selenium Remote Control

Selenium Remote Controlista on tullut uusi versio, joten kannattaa taas päivittää oma Selenium RC:nsä – jos sitä käyttää.

Siirsin pitkästä aikaa Seleniumin Mac OS X:ltä Linuxiin ja huomasin unohtaneeni oleellisen konfiguroinnin Firefoxista samalla kertaa. Kun Selenium sammuttaa Firefoxin ja käynnistää sen uudestaan seuraavaa testiä varten, pompahtaa esiin inhottava popup kyselemään haluanko jatkaa sessiota siitä mihin se viimeksi jäi – vai aloittaa kokonaan uuden session.

Tämä on onneksi helppo konfiguroida pois:

Urliksi: about:config

Ja muuttaa kohta: ”browser.sessionstore.resume_from_crash” falseksi

Parin kolmen päivän testillä näyttäisi toimivan hyvin. Jostain syystä vanha testi jota ajoin proxyInjection modessa ei suostunut toimimaan kunnolla, mutta toisaalta toimi normaalimoodissa ilman ongelmia. Jätin joulun ajaksi testit pyörimään koneelleni ja palatessa joululomalta testit pyörivät edelleen kiltisti.

Ennenkuin kukaan ehtii kysymään miksi ihmeessä pyörittäisin testejä monta päivää putkeen, selitettäköön että käytän Seleniumia tiettyjen www-toimintojen automatisointiin. Hyödyntämällä Xpatheria on suhteellisen helppoa rakentaa Seleniumiin skriptejä, jotka toimivat kuin käyttäjä itse olisi näppäilemässä verkkosovellukseen tietoja.

Mainokset
Kategoria(t): java, programming, technology. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s