This Film is Not Yet Rated

Katselin päivällä netistä independet filmin This Film is Nott Rated Yet, ja oli pakko ihmetellä miten kiero amerikkalainen elokuvien arviointijärjestelmä onkaan – ja toisaalta millaisia syitä varten.

Elokuvassa haastatellaan mielenkiintoisia henkilöitä elokuvateollisuudesta ja tehdään hyvin selväksi miten nykyinen järjestelmä toimii ylimalkaisena sensuurina, kohdellen epäreilusti pienempiä toimijoita – pyrkien samalla estämään epämiellyttävien aiheiden käsittelyn mainstream viihteessä. Liian kova arviointi elokuvalle käytännössä sulkee elokuvan teatterilevityksestä tietyissä osissa Yhdysvaltoja, joten elokuvien tekijöille taloudellinen kannustus on selkeä. Samalla MPAA toimii studioiden etujen valvojana, pitäen huolta siitä että tasapaksut ja mitään sanomattomat elokuvat jotka eivät loukkaa tiettyjä normeja ovat ok – sillä ne myös tuovat eniten rahaa.

Väkivalta on hyvä asia. Erityisesti väkivalta joka ei näytä sen seurauksia realisestisesti.Sotaelokuvat jotka esittävät sotimisen reilulla tavalla ovat loistavia!

Seksi on paha asia. Erityisesti epätavallinen seksi tai seksi samaa sukupuolta olevien kesken.

Parasta viihdettä elokuvassa on MPAA:n independent-elokuvantekijöiden kannalta arviointi-prosessien epäoikeudenmukaisuuden käsitttely.

Suosittelen katsomaan.

Mainokset
Kategoria(t): life. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s