Vanhoja postauksia: Suunto T6

Suunto T6:sta on tullut ahkeran treenaajan paras kaveri. Tänään tuli eteen ensimmäinen ongelmatilanne, kun T6 ei enää löytänyt vyötä ja puolentoista tunnin sulkapallopelistä jäi siksi saamatta syketiedot. Onneksi laitteessa on takuu voimassa, ja huomenna huoltopisteestä lienee jo mahdollista saada uusi vyö – mikäli kyse on vain vyön rikkimenemisestä. Uuden vyön hinta on 60 euroa – eli pistos ei ole liian suuri vaikka joutuisi ostamaankin uuden vyön, jotta pääsee hetimiten treenaamaan taas.

Nyt kun T6 on ollut käytössä noin kuukauden on pakko tuhista tyytyväisyyttä ostokseen. Harjoitteluun on tullut paljon lisää mielenkiintoa ja iloa kun juoksulenkeillä näkee juoksunopeuden, kierrosnopeuden ja lopulta myös keskinopeuden. Erityisen hyvä lisä on kuitenkin ollut mahdollisuus käsitellä treenitietoja tietokoneella ja verrata omaa kehittymistään aikaisempiin suorituksiin.

Kalenteri on armoton työkalu oman treenaamisen seuraamiseen – ja kun ohjelma laskee sinulle automaattisesti juoksusuorituksen pituuden viikolta tai kuukaudelta, tulee oma treenaamattomuus tai positiivinen kokemus treenin määrästä kerralla selväksi. Training managerin työkalujen avulla on mahdollista myös nähdä oma rasituksensa pelkän fiilistelyn lisäksi koneen ruudulta ja välttää ylikunto tai rasitusvammat.

… ilmeni ettei kyse olekaan pelkästään sykevyön ongelmasta, sillä kelloliikkeessä kokeiltaessa uudella sykevyöllä ei T6 löytänyt sitäkään. Laite siis huoltoon ja viikon päästä ehkä takaisin. Kuinka tässä kestääkään treenata ilman sitä?

Mainokset
Kategoria(t): sport, technology. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s